Welkom bij B2BLanguages

Wilt u ondanks uw drukke agenda een nieuwe taal leren of deze verbeteren? Dan bent u bij B2BLanguages op het juiste adres. Wij bieden u op maat gesneden zakelijke taalcursussen Engels, Nederlands en Spaans aan. Zowel privé als in groepsverband.

B2BLanguages is een officieel erkend en gecertificeerd taleninstituut dat gespecialiseerd is in zakelijke taalcursussen. Onze leerprogramma’s die uitsluitend door hoogopgeleide native docenten worden gegeven zijn intensief en praktijkgericht. Of u nu beginner bent of (ver)gevorderd, ons doel is altijd om u vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven zodat u ons leerprogramma direct kunt toepassen.

B2BLanguages is erkend en geregistreerd bij ‘Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs’.

Waarom B2BLanguages?

Onze leerprogramma’s zijn intensief en meer dan gemiddeld resultaatgericht zonder daarbij de kwaliteit en doelstelling uit het oog te verliezen. Immers, wij zijn succesvol als u dat bent. Een samenwerking met B2BLanguages biedt u de volgende voordelen:

  • Gekwalificeerd: Onze ‘native speaker’ professionals zijn opgeleid in het land van de taal waarin u les krijgt. Wij investeren voortdurend in trainingen voor onze leerkrachten.
  • Doelgericht: Klantkennis staat bij ons centraal. Nadat wij samen uw doelstelling inzichtelijk hebben gemaakt, volgt er een op maat gesneden voorstel van het leerprogramma.
  • Uw industrie: B2BLanguages biedt specifiek branche gerelateerde taalcursussen aan. Enkele voorbeelden zijn: juridisch, farma, olie, handel, logistiek, IT, finance, energie en HR.
  • Online: Het leermateriaal dat wij gebruiken is modern, interactief en praktisch. Naast het geven van persoonlijk les, gebruiken wij ook effectief webmateriaal zodat u waar u ook bent, maximaal rendement uit uw lessen kunt halen.
  • In-company: Onze leerkrachten zijn flexibel en doceren zowel door-de-weeks als in de weekenden binnen uw organisatie.